Wyszukaj artykuł

Blog kategorie
Blog wpisy
Izolat białka sojowego – dlaczego warto stosować?

W dzisiejszych czasach coraz częściej zwracamy uwagę na to co jemy i jakich suplementów używamy. Aż ciężko uwierzyć, że jeszcze parę lat temu, mało kto zerkał na etykietę kupowanego produktu. Zmienia się zarówno nasze podejście, jak i trendy żywieniowe. Co ciekawe, według dziennikarzy z „The Economist” rok 2019 należeć będzie do…wegan i wegetarian!

Dlaczego warto przygotowywać lunchboxy?

W natłoku codziennych obowiązków łatwo jest zapomnieć o spożywaniu zbilansowanych posiłków, i nierzadko łapiemy się na jedzeniu „byle czego” i „byle szybko”. Niestety jest to prosta droga do niezdrowego odżywiania (nie oszukujmy się – najczęściej sięgamy po  drożdżówkę,

Substancje kluczowe dla ochrony i pielęgnacji skóry

Skóra jest niewątpliwie największym organem ciała człowieka, reprezentującym, aż jedną szóstą całkowitej masy ciała, a jej główną rolą jest działanie jako chemiczna i fizyczna bariera ochraniająca ciało przed szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi. 

Promocje
ProCreative MAN - WYPRZEDAŻ
ProCreative MAN - WYPRZEDAŻ
89,99 zł 39,00 zł
szt.
HMB 1250 Mega Tabs
HMB 1250 Mega Tabs
38,99 zł 29,90 zł
BCAA Xtra Instant Aminokwasy
BCAA Xtra Instant Aminokwasy
68,99 zł 59,90 zł
Kolagen Beauty 20 tabl - PROMOCJA
Kolagen Beauty 20 tabl - PROMOCJA
21,99 zł 10,90 zł
szt.
Nitro Caps
Nitro Caps
35,00 zł 25,90 zł
De Luxe Gainer
De Luxe Gainer
78,99 zł 69,00 zł
Flexactive - WYPRZEDAŻ
Flexactive - WYPRZEDAŻ
11,90 zł 7,90 zł
szt.

Gotuj z Trenerem - Szpinakowo-borówkowy omlet z nutą serową

Szpinakowo-borówkowy omlet z nutą serową - świetna propozycja na śniadanie.

Omlet po zdjęciach zniknął tak szybko, że cudem zdążyliśmy go sfilmować ;)

Skład:
Jajka 4szt.
Mozzarella 50g
Ser pleśniowy (gorgonzolla/lazur/inny) 50g
Szpinak młody kilkanaście liści
Borówki 30g (użyliśmy 75% owoców, w sklepach ekologicznych dostępne wyżej % + ksylitol)
Zblenderowane płatki owsiane 30g
Sól

Przygotowanie:
Jaja wbijamy do miski, wsypujemy płatki, całość ubijamy na jednolitą masę, następnie wsypujemy liście szpinaku i ponownie mieszamy, doprawiamy solą i wlewamy na patelnię spryskaną PAMem(opcjonalnie suchy teflon) i smażymy z każdej ze stron.

Oomlet przewracamy gdy porusza się swobodnie przy potrząsaniu patelnią. Po przerzuceniu na drugą stronę na jednej z połów układamy pokrojone drobno sery, zmniejszamy ogień i smażymy do ich rozpuszczenia. Na talerzu całość polewamy borówką i składamy na pół.

 

Smacznego!


• energia 675kcal
• białko 44g
• tłuszcz 44g
• węglowodany 25g

 

Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Darmowa dostawa
Darmowa dostawa (Paczkomaty InPost) już od 149,99 zł.
Wersje językowe
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl