Wyszukaj artykuł

Blog kategorie
Blog wpisy
Izolat białka sojowego – dlaczego warto stosować?

W dzisiejszych czasach coraz częściej zwracamy uwagę na to co jemy i jakich suplementów używamy. Aż ciężko uwierzyć, że jeszcze parę lat temu, mało kto zerkał na etykietę kupowanego produktu. Zmienia się zarówno nasze podejście, jak i trendy żywieniowe. Co ciekawe, według dziennikarzy z „The Economist” rok 2019 należeć będzie do…wegan i wegetarian!

Dlaczego warto przygotowywać lunchboxy?

W natłoku codziennych obowiązków łatwo jest zapomnieć o spożywaniu zbilansowanych posiłków, i nierzadko łapiemy się na jedzeniu „byle czego” i „byle szybko”. Niestety jest to prosta droga do niezdrowego odżywiania (nie oszukujmy się – najczęściej sięgamy po  drożdżówkę,

Substancje kluczowe dla ochrony i pielęgnacji skóry

Skóra jest niewątpliwie największym organem ciała człowieka, reprezentującym, aż jedną szóstą całkowitej masy ciała, a jej główną rolą jest działanie jako chemiczna i fizyczna bariera ochraniająca ciało przed szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi. 

Promocje
Szybka Budowa Masy
Szybka Budowa Masy
148,00 zł 129,00 zł
Kop Energetyczny
Kop Energetyczny
101,75 zł 79,00 zł
szt.
Majstersztyk Białeczko 100%
Majstersztyk Białeczko 100%
189,90 zł 165,00 zł
Beet Shot OUTLET
Beet Shot OUTLET
6,48 zł 3,49 zł
Siła i Moc
Siła i Moc
73,98 zł 59,00 zł
Czteropak Białka
Czteropak Białka
119,96 zł 99,00 zł
Podstawa Sportowca
Podstawa Sportowca
63,47 zł 51,99 zł
High Whey Protein Bar OUTLET
High Whey Protein Bar OUTLET
5,49 zł 2,99 zł

Gotuj z Trenerem - Szpinakowo-borówkowy omlet z nutą serową

Szpinakowo-borówkowy omlet z nutą serową - świetna propozycja na śniadanie.

Omlet po zdjęciach zniknął tak szybko, że cudem zdążyliśmy go sfilmować ;)

Skład:
Jajka 4szt.
Mozzarella 50g
Ser pleśniowy (gorgonzolla/lazur/inny) 50g
Szpinak młody kilkanaście liści
Borówki 30g (użyliśmy 75% owoców, w sklepach ekologicznych dostępne wyżej % + ksylitol)
Zblenderowane płatki owsiane 30g
Sól

Przygotowanie:
Jaja wbijamy do miski, wsypujemy płatki, całość ubijamy na jednolitą masę, następnie wsypujemy liście szpinaku i ponownie mieszamy, doprawiamy solą i wlewamy na patelnię spryskaną PAMem(opcjonalnie suchy teflon) i smażymy z każdej ze stron.

Oomlet przewracamy gdy porusza się swobodnie przy potrząsaniu patelnią. Po przerzuceniu na drugą stronę na jednej z połów układamy pokrojone drobno sery, zmniejszamy ogień i smażymy do ich rozpuszczenia. Na talerzu całość polewamy borówką i składamy na pół.

 

Smacznego!


• energia 675kcal
• białko 44g
• tłuszcz 44g
• węglowodany 25g

 

Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Darmowa dostawa
Darmowa dostawa (Kurier DHL) już od 250,00 zł.
Wersje językowe
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl